Hvad der kom ud af ramsløgene vol. 1

Pesto af ramsløg og ristede mandler

Super lækker pesto i en nordisk indpakning. Smager egentlig meget hen ad en almindelig pesto med basilikum og pinjekerner, men der er alligevel lidt kant i denne her pesto, som gør den lidt mere interessant end den klassiske, som man kender så rigeligt fra cafemenuerne.

Du skal bruge:
150 g ramsløgblade, som skylles grundigt og tørres inden brug
En håndfuld mandler, smuttede og ristede ca. 10-15 min. ved 200 grader
2-3 spsk revet parmesan
Ca. 1,5 dl olivenolie
Lidt salt og peber 

Sådan gør du:
Brug en blender eller foodprocessor. Kom ramsløg, parmesan og de ristede mandler i. Tilsæt lidt af olivenolien og blend. Tilsæt olivenolie indtil konsistensen er fin og lind. Smag til med salt og peber. Nemt og lækkert – og fantastisk til at peppe en madpakke op. 


Advertisements

2 thoughts on “Hvad der kom ud af ramsløgene vol. 1

  1. Uhh – det var smart. Vidste ikke, at det kunne tåle frysning. Men godt tip, det vil jeg helt sikkert benytte mig af. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s