Torskepakke med krydderurter og frisk chili

Her kommer en super nem og lækker måde at tilberede fisk. I dette tilfælde har jeg brugt torsk, men du kan tilberede stort set alle fisketyper på denne her måde. Dog varierer tilberedningstiden. Torsk er en fast fisk og skal derfor have forholdsvis lang tid i ovnen. Server med en salat, dampede grøntsager, nye kartofler, risotto eller hvad du nu har lyst til. Husk, at der ikke er nogen regler for, hvilke krydderurter man bruger – brug hvad du har, hvad du kan lide eller hvad der passer til tilbehøret. Her kommer torsken, som jeg lavede den:

Du skal bruge:
Til 2 personer
3-4 torskefileter
En rød chili
1-2 skalotteløg
Frisk basilikum
Citronmelisse
Salvie
Mynte
En lille smule olie

Sådan gør du:
Skær løg og chili i skiver. I et stykke sølvpapir laver du en bund af løg, chili,  lidt basilikum og et par blade fra citronmelissen. Læg fisken ovenpå. Fordel resten af krydderurterne over fisken (se nogenlunde mængder på billedet). Dryp fisken med en lille smule olie. Luk sølvpapiret rundt om fisken. Bag ved 200 grader i 20-25 minutter. Mærk på den undervejs, så den ikke får for meget. Så bliver den nemlig ret tør og kedelig. Når fisken føles nogenlunde fast og er blevet hvid hele vejen igennem er den færdig.

God appetit.

Grøntsagerne under fisken

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s