Bruschetta

Bruschetta – en rigtig god og lækker måde til at få brugt nogle køleskabsrester. Bruschetta er helt enkelt flutes med topping. Den enkleste version er en skive flute med olivenolie og hvidløg. Men man kan komme stort set hvad man har lyst til ovenpå. Her har jeg lavet fire forskellige slags –
m/ chiligouda,
m/soltørrede tomater,
m/oliven og
den klassiske m/oliven og hvidløg.
Skær et flute i forholdsvis tynde skiver. Smør fyld ovenpå og rist i ovnen ved ca. 225 grader til de er fint gyldne. God til forret, en lille mellemsnack eller som tilbehør, hvis man holder dem nogenlunde enkle. Hvis du har et daggammelt flute/brød er det helt perfekt – så er det nemlig lettere at riste dem sprøde. Men det går også fint med et helt frisk brød.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s