Rejecocktail til aftensmad

Et lækkert og sundt måltid, der er meget let at lave. Det kræver faktisk ikke andet end en kniv og et skærebræt. Salaten består af sprød icebergsalat, agurk, rød peber, frisk persille og basilikum (både almindelig og en rødlig sort, der har en let anissmag. Ved desværre ikke, hvad den hedder). Derudover brugte jeg selvfølgelig rejer og så kom jeg også lige lidt oliven over – vil dog ikke anbefale kalamataoliven, som jeg har brugt her – brug sorte i stedet, tror de passer bedre til. Til slut har jeg lavet en tusind øer dressing af creme fraiche, ketchup, timian, en smule paprika, salt og peber. Smag til, til du synes den er som den skal være. Slut af med frisk citronsaft. Velbekomme.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s