Åh, alle de forberedelser

Et bord fyldt med grøntsager, der blev brugt til mormors fødselsdag. Er i øvrigt et godt trick at skylle de grønsager man køber med det samme og derefter lade dem tørre. Så slipper man både for at gøre det lige når man skal til at lave mad OG alt for våde og slatne salater, fordi grønsagerne er tørret igen. Når grønsagerne er tørret, så læg dem i en plasticpose eller boks og så på køl, så holder de sig faktisk ret længe. Og nej, ved godt, at det måske ikke lige er det man har lyst til at lave lige når man er kommet hjem fra indkøbsturen. Men hvis du tænker bare lidt på at undgå madspild, så er det faktisk en rigtig fin måde at få brugt det hele, fordi det er lige til at gå til. Billeder og opskrifter fra mormors fødselsdag er på vej.

Advertisements

3 thoughts on “Åh, alle de forberedelser

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s