Ristede kantareller

Efteråret byder på masser af svampe i skovene, heriblandt kantareller. I skoven skal du gå efter de karakteristiske orangefarvede svampe. Hvis de har en svag duft af abrikos, så er det helt sikkert kantareller. Hvis du ikke har mod på selv at finde dem i skoven, så har jeg set dem i et par velassorterede supermarkeder.

Her har jeg renset en fin portion på ca. 150 g  med en fin børste – man kan ikke rense dem med vand, for så smækker lamellerne sammen, hvilket gør det umuligt at få jorden ud. Derefter har jeg ristet dem på en pande sammen med et hakket løg, hvidløg, salt, peber og lidt olie. Rist svampene til de er fint gyldne. Server dem på et stykke ristet brød og drys lidt urter over – i dette tilfælde kørvel, men du kan også bruge koriander, persille, purløg eller hvad du har lyst til.

Velbekomme.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s