Chokoladebrownies

Brownies er lidt af en kunstart – de skal være svampede og bastante på samme tid, uden hverken at blive for voldsomme eller for luftige. Er dog lykkedes at lave nogle dejlige chokoladebrownies i dag, inspireret af den her opskrift. Har tilsat pistacienødder og lidt tørrede tranebær i stedet for nogle af hasselnødderne, som giver lidt ekstra interesse i smagen.

Du skal bruge:
350 g smør
350 g chokolade
6 æg
500g sukker
o,5 vanillestang
200 g hvedemel
1 tsk groft salt
100 g hasselnødder, ristede i ovnen
100 g tørrede tranebær
100 g pistacienødder

Sådan gør du:
Hak chokoladen groft og sæt den over i en gryde ved svag varme sammen med smørret. Mens chokoladen smelter piskes æg, sukker og vanille til en lys og luftig masse. Hak nødder og tranebær. Bland salt og mel sammen i en anden skål. Lad smørret og chokoladen køle lidt ned. Pisk den derefter sammen med æggemassen. Vend nødder, tranebær, mel og salt forsigtigt sammen med resten og hæld massen op i en bradepande. Bages ved 180 grader i ca. 35 min.

Advertisements

2 thoughts on “Chokoladebrownies

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s