Banan/choko muffins

Har fået nyt, sjovt legetøj – en muffinmaker, der fungerer fuldstændig ligesom et toastjern, bortset fra at den kan bage muffins i stedet for toast. Fun! Det er overraskende let at lave en omgang muffins på den. Dejen bliver bagt meget jævnt og fint – eneste minus er måske, at de kommer til at se ret fabrikagtige ud. Men hva – de smager dejligt.

Du skal bruge:
100 g sukker
100 g blødt smør
2 æg
1 tsk bagepulver
100 g mel
1 stor, moden banan
100 g chokolade

Sådan gør du:
Pisk sukker og smør sammen til en luftig blanding. Tilsæt mel, bagepulver og æg. Vend most banan og hakket chokolade i dejen. Bages 10-12 minutter i muffinmakeren, bages ved 200 grader i 15-20 minutter i ovnen (hold øje med dem).

Lav evt. lidt glasur til kagerne – hvis du rigtig skal flotte dig kunne man lave en omgang frosting og ende med flotte cupcakes i stedet. Det blev til en hygge dessert med en skefuld hindbærsorbet ved siden af denne gang for mig.

God søndag!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s