Ananas carpaccio med mynte

Det her er en lille lækker dessert, der smager dejligt sommerligt og er super nem at lave. Den kræver kun tre ting – ananas, mynte og lidt rørsukker. Server den sammen med lidt vanilieis og så har du dig en skøn sommerdessert.

Du skal bruge:
1 lille ananas
1 bundt frisk mynte
2 spsk rørsukker

Sådan gør du:
Skær top og bund af ananasen. Halver den og fjern stokken. Skær den i så tynde skiver som muligt. Skyl mynten grundigt og tør den. Riv bladene af og hæld dem i en morter sammen med sukkeret. Knus mynten sammen med sukkeret til det hele er blandet godt sammen. Læg ananasskiverne på et fad og hæld mynteblandingen over. Bland det godt sammen og lad det stå i køleren til den skal serveres – min. en halv times tid.

Og lad os så håbe på, at sommeren snart kommer til lille Danmark. Har I nogle yndlings-sommerdesserter, der kan få det hele til at se lidt lysere ud?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s