Barbeque sauce som i det vilde vesten

Barbeque sauce serveret i burger med pulled porkEn all-american klassiker, der hæver niveauet for grillmaden betragteligt. Det søde blandet med det syrlige og stærke er et match made in heaven. Giv dig selv oplevelsen af den hjemmelavede version – det er både nemt og uden tvivl det værd.

Det skal du bruge:
2 rødløg
2 fed hvidløg
50 g brun farin
1 dl soya sauce
1,5 dl æblemost (der findes så mange gode varianter, så gå nu uden om de kunstige halvfabrikata)
1 dl god whiskey
1 dl ketchup
Tabasco efter smag
1 lille skvæt olivenolie

Sådan gør du:
Løg og hvidløg hakkes så fint som muligt. Steg løgene bløde. Tilsæt resten af ingredienserne og lad saucen simre i en halv times tid. Hvis du synes, at saucen stadig er for flydende lader du den bare simre videre, indtil den har den helt rigtige konsistens.

Advertisements

One thought on “Barbeque sauce som i det vilde vesten

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s