Hjemmelavet coleslaw

ColeslawDet ultimative tilbehør til pulled pork, grillmad og andre gode sager, der har den der helt særlige røg-smag. Jeg har været inde og lade mig inspirere hos Gastromand, som har en virkelig god opskrift på den dejlige kål. Kombinationen af at marinere kål og gulerødder og bagefter vende den i en dressing gør underværker for smagen.

Du skal bruge:
1 hvidkålshoved
5-6 gulerødder
2 spsk dijonsennep
1 dl æblecidereddike
1 tsk groft salt
2 spsk sukker
1 tsk stødt spidskommen
Friskkværnet peber
2-3 dl creme fraiche (fedtprocenten er op til dig)

Sådan gør du:
Snit hvidkålen fint – brug gerne et mandolinjern, hvis du er den lykkelige ejer af sådan et. Riv gulerødderne. Bland dijonsennep, æblecidereddike, salt, sukker, spidskommen og friskkværnet peber i en stor skål. Vend grøntsagerne i blandingen og lad det hele trække en times tid på køl. Rør cremefraichen med 2-3 spsk sukker, lidt salt og peber. Smag dressingen til – den skal være let sødlig. Hæld marinaden fra grøntsagerne og vend dem derefter i creme fraiche dressingen. Server med det samme.

Advertisements

One thought on “Hjemmelavet coleslaw

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s