Postkort fra San Francisco #1

Beggars BanquetPåsken er i år blevet til en tur til San Francisco. Min kærestes søster bor her og har gjort det de sidste mange måneder, så det var en rigtig god undskyldning for at komme afsted.

I går fik vi en skøn frokost på en lille cafe, der ligger nede ved havneområdet. Nærmere bestemt ved Pier 1. Her fik jeg en lækker omgang “Beggars Banquet”, som bestod af dagens suppe, i dette tilfælde en skøn og cremet artiskoksuppe, sprødt brød, ost og frugt. Cafeen ligger i forbindelse med et marked, der minder ret meget om Torvehallerne i København, så det sætter selvfølgelig gang i forventningerne – og frokosten levede da heldigvis også op til det. Om lørdagen kommer alle de lokale farmere ind til markedet og sælger alle deres lækkerier, så der skal vi ned og kigge i dag.

San Francisco er kendt for sin direkte tilgang til havet. Det er nemt at få fat i alt godt fra havet. Overalt ser man fisk, krabber, østers osv. Jeg glæder mig til vi skal smage mange flere lokale delikatesser – og fortælle om dem her. 

Love from San Fran!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s