Postkort fra San Francisco #2

Tiden går hurtigt i dejlige San Fran. Hver dag byder på masser af nye oplevelser – alt fra virkelig god lokal blue bottle coffee til all american, klassiske diners.

Lørdag var vi på marked, hvor farmere fra hele området strømmer til byen læsset med skønne, økologiske frugter og grøntsager, der er modnet i den californiske sol. Nogle har også dejlige specialiteter som hjemmelavet cider, marmelader, tørrede frugter, chokolade osv. med.

San Francisco er i det hele taget en by, der byder på masser af smag og kvalitet. Måske er det den gamle hippiearv, der gør det muligt at have en supermarkedskæde, der udelukkende sælger økologiske varer. Whole Foods Markets er fyldt med lækre, økologiske sager – selv vaskepulveret fås kun i en planet friendly udgave.

Her kommer lige en lille billedkavalkade med nogle af de lækre sager man kan finde i San Fran. Det første billede er blue bootle coffee vi nød på markedet. Derefter et par klassiske milkshakes med cherry on the top på en meget autentisk lille amerikansk diner.

Gulerødder og radisser er fra det lækre farmermarked og det sidste billede er af en skøn, skøn mynteis, der blev lavet på stedet med flydende nitrogen.

Blue Bottle Coffee

Jordbær- og vanillemilkshake

IMG_1106RødbederMynteis

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s